De volgende velden zijn niet correct: 

 

(?)
(?)
Zoeken

Uw 4x4- en SUV-banden op POPGOM.nl

4x4

De 4x4-banden worden altijd per 4 gemonteerd om een gelijkmatige slijtage op de twee assen van het voertuig te bewaren.

Maak de goede keuze voor uw 4x4-banden

Hoe kies ik de goede 4x4-band? De aankoop van een terreinvoertuig en SUV wordt bepaald door het model van het voertuig en het rijtype: weg, offroad of een combinatie. De 4x4-, SUV- en cross-over-banden zijn specifieke banden die per vier moeten worden gemonteerd om de transmissieas van het voertuig te sparen.De op de flanken versterkte 4x4-banden zijn robuuster en bieden een betere tractie. Op de site vindt u 4x4-banden, aangepast aan elke soort wegbedekking, of het nu gaat om asfalt, modder of offroad. U vindt hier ook de prijscategorieën, van premium tot goedkopere 4x4-banden.Opgelet: Er zijn 4x4-zomerbanden en 4x4-winterbanden.

Mijn 4x4-banden zoeken

Alle 4x4-banden op een rij

SUV

 
Michelin Latitude Tour HP
215/65 R16 98H
€ 105,50
+ artikelen met deze maat

Alle terreintypes

null

Modderbanden

null
Een grote keuze banden voor uw SUV

Een grote keuze banden voor uw SUV

Deze banden zijn specifiek aangepast voor rijden op de weg en de meeste SUV’s en 4x4’s die op de weg rijden, zijn hiermee uitgerust. Met deze comfortabele en krachtige banden kan op elk wegbedekkingstype worden gereden. POPGOM.nl biedt u een selectie van kwalitatieve 4x4-banden voor een miniprijs.

Banden, aangepast aan elk type terrein

Banden, aangepast aan elk type terrein

Voor polyvalente chauffeurs die niet alleen op routes, maar ook op paden rijden, stelt POPGOM.nl deze banden voor omdat ze het beste compromis vormen tussen comfort, adhesie en weerstand. Ze garanderen comfort op de weg en veiligheid wanneer u kiest voor meer oneffen paden.

modderpaden

En er is ook een keuze aan banden, aangepast aan modderpaden!

Het zijn banden die 100% zijn aangepast voor de extreme “mud”-omstandigheden. Dit type is weliswaar minder geschikt voor de weg (hoe groter de noppen, hoe meer lawaai), maar door zijn kenmerken is dit de ideale band voor avontuur op het platteland en in de bergen. Dit zijn banden die speciaal zijn aangepast zodat ze bestand zijn in extreme omstandigheden. POPGOM.nl stelt u robuuste en duurzame banden voor aan de beste prijs.


Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan