De volgende velden zijn niet correct: 

 

(?)
(?)
Zoeken

De all seasons-band

Toutes saisons

Voor zomer en winter

Maak de goede keuze voor uw all seasons-banden

We noemen dit ook de "4-seizoenenband". Dit is een band die het hele jaar door kan worden gebruikt, zowel in de zomer als in de winter. Zijn gebruik in de winterperiode wordt aanbevolen voor regio’s met een gematigd klimaat waar zware sneeuwval zelden of zelfs nooit voorkomt.Dankzij de technologische evolutie die het mogelijk heeft gemaakt steeds krachtigere profielen te produceren, kennen de all seasons-banden vandaag een succes dat nooit eerder gekend was bij Europese automobilisten. Deze banden worden vooral op prijs gesteld voor hun capaciteit om zich aan te passen aan de veranderingen in de klimaatomstandigheden terwijl hun prestaties ongewijzigd blijven, zowel op droge, natte als besneeuwde ondergrond.Door te kiezen voor de all seasons-band, is het niet langer nodig winterbanden te plaatsen en af te nemen aan het begin en einde van winter, wat toch een zeker comfort inhoudt.

All seasons-banden zoeken

All seasons-banden personenwagens

Michelin CrossClimate
205/55 R16 94V
€ 92,50
banden personenwagens

All seasons-banden 4X4-voertuigen

null

All seasons-banden bestelwagen

null

Michelin CrossClimate

All seasons-banden in promotie

Hier vindt u wat uitleg die u zou moeten helpen de juiste keuze te maken voor uw all seasons-banden

winterband

Wat is het verschil met de winterband?

De winterband is herkenbaar aan zijn diepe insnijdingen, de talrijke lamellen en het zachte rubber dat niet verhardt wanneer de temperatuur daalt tot onder 7°C. Het is trouwens deze laatste eigenschap die kenmerkend is voor de winterband. De all seasons-band behoudt ook zijn prestaties wanneer de temperatuur daalt tot onder 7°C, zodat u vanaf de eerste winterdagen kunt vertrouwen op een goede grip op de ondergrond. Deze band is ook krachtig bij tractie, adhesie en remmen op besneeuwde ondergrond, maar algemeen gezien zijn zijn capaciteiten en omstandigheden in de winter minder dan deze van de premium winterband. Daarom is een all seasons-band niet aanbevolen als u deze vaak of uitsluitend gebruikt in het hooggebergte in de winter. In dat geval kiest u beter voor een winterband.

Mud + Snow

De markering M+S en het logo 3PMS (wintercertificaat)

M+S zijn de initialen van Mud + Snow, “modder en sneeuw”. De afkorting M+S alleen betekent nog niet dat het gaat om een band die gecertificeerd is voor de winter. Sommige all seasons-banden dragen deze markering. Als u in een Europees land moet rijden waar winterbanden verplicht zijn, is deze markering alleen niet voldoende om volledig reglementair te rijden. Het logo 3PMSF (pictogram van een sneeuwvlok tegen een bergachtergrond) is een echt “winter”-certificaat dat in heel Europa wordt erkend en waarmee u probleemloos kunt rijden in landen waar het gebruik van winterbanden verplicht is tijdens een door de wet gedefinieerde periode. Opgelet: niet alle all seasons-banden hebben het certificaat “winter”.


Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan