BFGoodrich
Band BFGoodrich G-Grip

BFGOODRICH G-Grip

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Een maximale veiligheid op nat wegdek: Een richtinggevend profielontwerp en een uniek uitgesneden contactvlak zorgen voor een optimale waterafvoer. Een exclusief profielontwerp in vlammenvorm breekt de resterende waterfilm. Een onvergelijkbaar rijgenot op droog wegdek Een reactieve band voor een optimale wegvastheid. Massieve schouders voor een beheerste baan. Een unieke look.

Bandeau pneu BF Goodrich g-Grip fond voiture sur circuit

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
BFGoodrich
205/55 R16 91V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 65,90
 in aanvulling

Ontdek ook BFGoodrich banden

 g-Grip All Season: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrol...  G-Grip SUV: Een maximale veiligheid op nat wegdek: Een richtinggevend profielontwerp en een uniek uitgesneden c...  Long Trail T/A Tour: Beheersen van de snelwegen en de landwegen. Voor de 4x4 cruisers (80% snelweg, 20% all-terrain). To...  Mud Terrain T/A KM2: Dit design werd in de modder ontworpen om alle off road hindernissen te overbruggen. De prestaties ...  Touring: U beheerst uw stadswagen op elk moment. Nauwkeurige trajecten en “gripvast” remmen Richtinggevend p...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan