Alle merken > Bridgestone > B250 Ecopia
Bridgestone
Band Bridgestone B250 Ecopia

BRIDGESTONE B250 Ecopia

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band De B250 is de opvolger van de B330 EVO. Hij werd ontworpen voor auto's van het compacte segment.
Deze band biedt een uitstekend compromis tussen prestaties op een droog en een nat wegdek. Dankzij de modernste technieken, zoals het profielontwerp dat werd geoptimaliseerd door een computer, was het mogelijk een nog lager niveau van de rolgeluiden te bekomen.

Uitstekende rijprestaties
Zeer goed weggedrag op een droog en nat wegdek.
Stil en comfortabel.

De B250 wordt als standaarduitrusting gemonteerd op vele auto's uit het compacte segment, zoals de Mercedes B-klasse, de Opel Astra, de Renault Clio, en de Fiat Punto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
175/60 R16 82H
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 109,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Bridgestone banden

 B280: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrol...  B330: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  B381 Ecopia: Met dank aan de speciaal aangepaste rubber compount en profile met gereduceerde rolweerstand, is de...  Blizzak DM-V1: Sterke punten: Verbeterde tractie door de nieuwe samenstelling Multicell Z – een vervanger van nopp...  Blizzak DM-V2: De Bridgestone Blizzak DM-V2 biedt zeer goede adhesie- en remeigenschappen op sneeuw en ijs, evenal...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan