Alle merken > Bridgestone > B381 Ecopia
Bridgestone
Band Bridgestone B381 Ecopia

BRIDGESTONE B381 Ecopia

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Met dank aan de speciaal aangepaste rubber compount en profile met gereduceerde rolweerstand, is deze zomerband zeer zuinig in zijn klasse zonder op veiligheid in te leveren. Deze banden reduceren de CO2 uitstoot en hebben een lange levensduur.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
145/80 R14 76T
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 74,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Bridgestone banden

 Blizzak DM-V1: Sterke punten: Verbeterde tractie door de nieuwe samenstelling Multicell Z – een vervanger van nopp...  Blizzak DM-V2: De Bridgestone Blizzak DM-V2 biedt zeer goede adhesie- en remeigenschappen op sneeuw en ijs, evenal...  Blizzak LM-32: - Grip bij sneeuw profiel die door de unidirectionele en de lange dwarse groeven. - Behandeling op ...  Blizzak LM-32C: - Betere tractie op sneeuw door middel van specifieke hoeken en richtinggebonden profiel blokken. -...  Blizzak LM-80 EVO: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan