Alle merken > Bridgestone > Blizzak LM25-1
Bridgestone
Band Bridgestone Blizzak LM25-1

BRIDGESTONE Blizzak LM25-1

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band Ontworpen voor bezitters van auto's met hoge prestaties, die graag rijden en de best mogelijke wegligging wensen in alle winterse omstandigheden, in combinatie met een minimaal geluidsniveau. Sterke punten: Uitstekende grip en weggedrag op besneeuwde en natte wegen. Het ontwerp van het loopvlak, dat met behulp van een computer werd gerealiseerd, vermindert het risico op aquaplaning op beijzelde en doorweekte wegen. Gaat lang mee dankzij het regelmatig afslijten, aan de schouder en in het midden van de band. Bijzonder stil zowel binnen als buiten het voertuig. Aantrekkelijk ontwerp van de zijwand, waardoor uw auto nog mooier wordt. Bestaat ook met een V-markering voor snelheid.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Winterbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 175,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Bridgestone banden

 Blizzak LM30: Sterke punten: Meer grip op een natte of besneeuwde wegen dankzij het asymmetrische profiel. De lam...  Blizzak LM500: Sterke punten: Band ontworpen in samenwerking met BMW om optimale prestaties voor elektrische auto'...  Blizzak LM80: Sterke punten: - Betere trekkracht op compacte of natte sneeuw dankzij het eenrichtingsprofiel met ...  Blizzak W800: Uitstekende grip op besneeuwde en natte wegen voor zorgeloos rijden. Ontworpen voor bedrijfsvoertui...  Blizzak W810: Sterke punten : - Stabiele wegligging wordt verschaft door de 3D lamellen aan de schouder om de sti...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan