Alle merken > Bridgestone > Dueler H/T 689
Bridgestone
Band Bridgestone Dueler H/T 689

BRIDGESTONE Dueler H/T 689

Seizoen: Vier-seizoenen
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band De Bridgestone Dueler H/T689 is een 4x4 band voor een weggebruik van 80% en 20% buiten de verharde weg. Sterke punten: Grip door een loopvlak met kleine blokken. Rijcomfort dankzij de karkassamenstelling en het profieldesign. Gelijkmatige slijtage.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
265/70 R16 115R
Productinformatie
4-seizoenenbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 142,90
 in aanvulling

Ontdek ook Bridgestone banden

 Dueler H/T 840: De Bridgestone Dueler H/T840 4x4 wegband biedt comfort en veiligheid. Sterke punten: Betere grip op...  Dueler HT/S 686: Deze zomer/winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgel...  Duravis R410: Veel banden worden ontworpen voor een specifiek gebruik. Onderwerp deze banden aan ongewone omstand...  Duravis R623: Ideaal voor bestuurders die meer verlangen van hun auto, werd deze band van het hoogste gamma gefab...  Duravis R630: Zuinig en duurzaam. Legt meer dan 30% meer kilometers af. Tests tonen aan dat de nieuwe Duravis R63...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan