Alle merken > Bridgestone > Potenza RE030
Bridgestone
Band Bridgestone Potenza RE030

BRIDGESTONE Potenza RE030

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging verminderd deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en velig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
165/55 R15 75V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 76,50
 in aanvulling

Ontdek ook Bridgestone banden

 Potenza RE031: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrol...  Potenza RE040: Aangezien goede onderdelen onontbeerlijk zijn voor zeer performante auto's zoals de Audi TT, de BMW...  Potenza RE050: Topprestaties voor sportieve bestuurders Deze band wordt in de fabriek gemonteerd op de beste sport...  Potenza RE070: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Potenza RE080: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan