Alle merken > Bridgestone > Potenza RE031
Bridgestone
Band Bridgestone Potenza RE031

BRIDGESTONE Potenza RE031

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging verminderd deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en velig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
235/55 R18 99V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 134,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Bridgestone banden

 Potenza RE040: Aangezien goede onderdelen onontbeerlijk zijn voor zeer performante auto's zoals de Audi TT, de BMW...  Potenza RE050: Topprestaties voor sportieve bestuurders Deze band wordt in de fabriek gemonteerd op de beste sport...  Potenza RE070: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Potenza RE080: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Potenza S001: Sterke punten: Grip en contact met de weg gegarandeerd door de grote stijve schouderblokken aan de ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan