Alle merken > Bridgestone > Potenza RE070
Bridgestone
Band Bridgestone Potenza RE070

BRIDGESTONE Potenza RE070

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder op comfort in te leveren. Vele veilige kilometers met veel rijplezier zijn gegarandeerd.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Bridgestone
225/45 R17 90W
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 83,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur
 
Bridgestone
305/30 ZR20 99Y
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 252,90
 in aanvulling

Ontdek ook Bridgestone banden

 Potenza RE080: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Potenza S001: Sterke punten: Grip en contact met de weg gegarandeerd door de grote stijve schouderblokken aan de ...  RD 713: Deze sterke winterband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met e...  Turanza EL42: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrol...  Turanza ER30: De perfecte combinatie tussen comfort en prestaties. Voor sedans van het hogere segment: rust, stab...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan