Alle merken > Continental > ContiVikingContact 5
Continental
Band Continental ContiVikingContact 5

CONTINENTAL ContiVikingContact 5

Seizoen: Nordic
Veiligheid
Comfort
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze winterband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging verminderd deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en velig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Continental
185/70 R14 92T
Productinformatie
Nordic banden
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 82,50
 in aanvulling
 
Continental
235/60 R16 104T
Productinformatie
4X4/SUV Nordic banden
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 126,50
 in aanvulling

Ontdek ook Continental banden

 ContiVikingContact 6: Het geoptimaliseerde ontwerp van de band zorgt voor goed rijgedrag van de auto in alle weersomstand...  ContiWinterContact TS790: Deze winterband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afro...  ContiWinterContact TS800: Een van de toppers in het gamma winterbanden van Continental: de TS 800. Dankzij de innovatieve lam...  ContiWinterContact TS810: Sterke punten: Opmerkelijke prestaties qua grip en remmen op ijs en sneeuw. Uitstekende prestaties ...  ContiWinterContact TS810 Sport: Sterke punten: Opmerkelijke prestaties in winterse omstandigheden. Hanteerbaarheid en remgedrag zij...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan