Alle merken > Continental > ContiWinterContact TS830 P SUV
Continental
Band Continental ContiWinterContact TS830 P SUV

CONTINENTAL ContiWinterContact TS830 P SUV

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Sterke punten: Goede remkracht op een nat of beijzeld wegdek dankzij de stijfheid van de blokken in het midden van het loopvlak en de grote lameldichtheid. Verbeterde tractie in de sneeuw dankzij het grote aantal blokken en lamellen aan de schouders. Gaat veel kilometers mee. Minder slijtage door de gelijkmatige verdeling van de druk in de band. Doeltreffende ondersteuning van het ESC (Electronic Stabilty Control) dankzij de sinusvormige lamellen met een hoek van nul graden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Winterbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 176,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Continental banden

 ContiWinterContact TS850: - Verbeterde prestaties op sneeuw en ijs profiel met zijn V-vormige blokken, die meer hoeken starti...  ContiWinterContact TS850 P: Deze winterband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder...  CrossContact LX2: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...  CrossContact UHP: Sterke punten Vermindering van de remafstanden Precisie bij het sturen. Goede grip en stabiliteit i...  CT22: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan