Continental
Band Continental CT22

CONTINENTAL CT22

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als korte stukken is deze band geproduceerd en zal u veel veilige kilomters bieden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Continental
165/80 R15 87T
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 62,50
 in aanvulling

Ontdek ook Continental banden

 EcoContact CP: Met dank aan de speciaal aangepaste rubber compount en profile met gereduceerde rolweerstand, is de...  LM90: Gebruikt u uw SUV/4X4 voornamelijk voor onverharde wegen? Dan zijn deze banden uitermate geschikt v...  PremiumContact: Sterke punten: Stabiliteit in de bochten en precieze besturing. Goede grip op een nat wegdek. Laag ...  PremiumContact 2: Sterke punten: De innoverende '3D-groeven' optimaliseren de prestaties bij remmen op een droog of v...  PremiumContact 5: Verminderde remafstanden op droog en nat wegdek dankzij de geoptimaliseerde 3D-randen en uitgerust ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan