Alle merken > Continental > ContiWinterContact TS815
Continental
Band Continental ContiWinterContact TS815

CONTINENTAL ContiWinterContact TS815

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze winterband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder op comfort in te leveren. Vele veilige kilometers met veel rijplezier zijn gegarandeerd.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Continental
205/60 R16 96H
Productinformatie
Winterbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 109,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Continental banden

 ContiWinterContact TS830: Voordelen: Betere remkwaliteiten, hanteerbaarheid en uitstekende tractie in de sneeuw dankzij het g...  ContiWinterContact TS830 P: Sterke punten: Goede remkracht op een nat of beijzeld wegdek dankzij de stijfheid van de blokken in...  ContiWinterContact TS850: - Verbeterde prestaties op sneeuw en ijs profiel met zijn V-vormige blokken, die meer hoeken starti...  ContiWinterContact TS850 P: Deze winterband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder...  CrossContact LX2: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan