Alle merken > Cooper > Cobra GT
Cooper
Band Cooper Cobra GT

COOPER Cobra GT

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging verminderd deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en velig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Cooper
295/50 R15 105S
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 136,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Cooper banden

 Discoverer A/T3: Sterke punten: Rijprestaties op de weg en off-road verzekerd door het agressieve all-terrain profie...  Discoverer H/T: Deze zomer/winter 4X4 band verzekerd de bestuurder van comfort en veiligheid zowel on-road als off-...  Discoverer M+S: Deze winter 4X4 band verzekerd de bestuurder van comfort en veiligheid zowel on-road als off-road...  Discoverer M+S 2: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  Discoverer S/T Maxx: Sterke punten: Stevigheid welke door de constructie van het karkas wordt verkregen, volgens de Armo...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan