Alle merken > Dunlop > Grandtrek PT2A
Dunlop
Band Dunlop Grandtrek PT2A

DUNLOP Grandtrek PT2A

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden + trillingen) en veiligheid te bieden voor de SUV/4X4 auto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Dunlop
285/50 R20 112V
Productinformatie
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 243,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Dunlop banden

 Grandtrek PT4000: Belangrijkste troeven 4 groeven in de lengterichting voor een goede weerstand tegen aquaplaning Bre...  Grandtrek SJ5: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  Grandtrek SJ6: De Grandtrek SJ6 is een winterband voor op de weg en het terrein. Zijn richtinggebonden profiel en ...  Grandtrek ST1: Belangrijkste troeven Uitstekende prestaties op de weg Betere wegligging in de sneeuw Lager geluids...  Grandtrek ST20: Speciaal ontwikkeld voor de Toyota RAV4. Hij heeft ook exclusief de Nissan X-Trail uitgerust, maar ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan