Alle merken > Dunlop > Grandtrek SJ5
Dunlop
Band Dunlop Grandtrek SJ5

DUNLOP Grandtrek SJ5

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden + trillingen) en veiligheid te bieden voor de SUV/4X4 auto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Dunlop
275/60 R18 113Q
Productinformatie
Winterbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 243,50
 in aanvulling

Ontdek ook Dunlop banden

 Grandtrek SJ6: De Grandtrek SJ6 is een winterband voor op de weg en het terrein. Zijn richtinggebonden profiel en ...  Grandtrek ST1: Belangrijkste troeven Uitstekende prestaties op de weg Betere wegligging in de sneeuw Lager geluids...  Grandtrek ST20: Speciaal ontwikkeld voor de Toyota RAV4. Hij heeft ook exclusief de Nissan X-Trail uitgerust, maar ...  Grandtrek ST30: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...  Grandtrek TG32: Belangrijkste troeven 3 groeven in de lengterichting en open schouders voor een snelle waterafvoer,...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan