Alle merken > Dunlop > Grandtrek SJ6
Dunlop
Band Dunlop Grandtrek SJ6

DUNLOP Grandtrek SJ6

Seizoen: Nordic
Veiligheid onbekend
Comfort
Besparing onbekend
Kenmerken van de band De Grandtrek SJ6 is een winterband voor op de weg en het terrein. Zijn richtinggebonden profiel en de 6 brede groeven in de lengterichting zorgen voor een uitstekende waterafvoer en goede bescherming tegen aquaplaning. De hoge lameldichtheid en het Silica-Plus rubbermengsel zorgen voor buitengewone prestaties op een natte weg en uitstekende tractie in de sneeuw.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Dunlop
225/65 R18 103Q
Productinformatie
4X4/SUV Nordic banden
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 111,50
 in aanvulling

Ontdek ook Dunlop banden

 Grandtrek ST1: Belangrijkste troeven Uitstekende prestaties op de weg Betere wegligging in de sneeuw Lager geluids...  Grandtrek ST20: Speciaal ontwikkeld voor de Toyota RAV4. Hij heeft ook exclusief de Nissan X-Trail uitgerust, maar ...  Grandtrek ST30: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...  Grandtrek TG35: Belangrijkste troeven Loopvlak bestaande uit blokken die onderling verbonden zijn en een stijf prof...  Grandtrek Touring A/S: Het speciale rubbermengsel van deze band zorgt voor een hoog prestatieniveau in een breed scala aan...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan