Firestone
Band Firestone F590 FS

FIRESTONE F590 FS

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing
Kenmerken van de band De zuinige en veilige Firehawk F590 Fuel Saver is bestemd voor stadsauto's en compacte auto's. Sterke punten: Brandstofbeperking dankzij de lagere rolweerstand en een lichtere band. Langere levensduur van de band. Wegligging op nat wegdek. Rijcomfort.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Firestone
185/70 R13 86T
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 60,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Firestone banden

 Firehawk 700 FS: Met dank aan de speciaal aangepaste rubber compount en profile met gereduceerde rolweerstand, is de...  Firehawk SZ90: Algemene kenmerken van de Firehawk SZ90µband. Grote stuurprecisie. Goede wegvastheid op nat wegdek....  Firehawk TZ200: Algemene kenmerken van de Firehawk TZ200 band. Stille en comfortabele besturing. Betrouwbaar remver...  Firehawk TZ300 A: Deze nieuwe band vervangt geleidelijk aan de Firehawk TZ200. Algemene kenmerken voor de nieuwe band...  Multihawk: Dankzij de tientallen jaren oude ervaring van Firestone, biedt de nieuwe Multihawk uitstekende pres...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan