Alle merken > Laagste prijs > Petlas Full Power PT825
Laagste prijs
Band Laagste prijs Petlas Full Power PT825

LAAGSTE PRIJS Petlas Full Power PT825

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze sterke zomerband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met een zware belading, geen probleem voor deze band.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Laagste prijs
215/65 R16 109R
Productinformatie
Zomerbanden
lichte bedrijfswagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 77,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Laagste prijs banden

 Petlas Full Power PT825 +: Deze sterke zomerband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met ee...  Petlas Imperium PT515: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrol...  Petlas Imperium PT535: Deze is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrolgeluid en ...  Petlas Snowmaster W601: Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als ko...  Petlas Snowmaster W651: Banden voor de laagste prijzen. De banden voldoen aan de Europees gestelde kwalitetiseisen...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan