Alle merken > Laagste prijs > Petlas Imperium PT535
Laagste prijs
Band Laagste prijs Petlas Imperium PT535

LAAGSTE PRIJS Petlas Imperium PT535

Seizoen: Vier-seizoenen
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging vermindert deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en veilig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Laagste prijs
205/55 R16 91H
Productinformatie
4-seizoenenbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 55,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Laagste prijs banden

 Petlas Snowmaster W601: Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als ko...  Petlas Snowmaster W651: Banden voor de laagste prijzen. De banden voldoen aan de Europees gestelde kwalitetiseisen...  Petlas Velox Sport PT741: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Rapid ECOSAVER: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Roadstone Winguard SUV: Sterke punten: Verbeterde grip op besneeuwd en beijzeld wegdek dankzij de scherpe randen van de vel...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan