Alle merken > GoodYear > Eagle F1 Supercar
GoodYear
Band GoodYear Eagle F1 Supercar

GOODYEAR Eagle F1 Supercar

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder op comfort in te leveren. Vele veilige kilometers met veel rijplezier zijn gegarandeerd.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
GoodYear
245/45 ZR20 99Y
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 310,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook GoodYear banden

 Eagle LS2: De Eagle LS2 band biedt rijcomfort aan tourauto's en luxe auto's. Sterke punten: Efficiënt waterafv...  Eagle NCT5: Zuinigheid en respect voor het milieu Sterke punten Minder brandstofverbruik Goed rendement qua lev...  Eagle RS-A: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...  Eagle UltraGrip GW3: De Eagle UltraGRip is de winterband bestemd voor performante auto's. Zijn toptechnologie is de refe...  Eagle Vector 2+: Deze band is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgelui...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan