Alle merken > Hankook > Optimo 4S H730
Hankook
Band Hankook Optimo 4S H730

HANKOOK Optimo 4S H730

Seizoen: Vier-seizoenen
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band De Optimo 4S is een 4-seizenenband voor standsauto's en gezinsauto's. Sterke punten: Meer rijcomfort. Asymmetrisch profiel met het binnendeel ontworpen voor besneeuwde wegen en het buitendeel voor natte wegen. Wegligging op nat wegdek.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Hankook
215/65 R17 99H
Productinformatie
4-seizoenenbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 109,50
 in aanvulling

Ontdek ook Hankook banden

 Optimo K406: Algemene kenmerken: De drie hoofdgroeven zorgen voor een doeltreffende waterafvoer. Het contactvlak...  Optimo K415: Algemene kenmerken Vier innoverende lengte ribs garanderen een ultra doeltreffende waterafvoer bij ...  Optimo K715: Algemene kenmerken Een optimaal origineel design per computersimulatie ontworpen droeg bij tot het ...  Radial RA08: Algemene kenmerken Een groter contactoppervlak voor een stabiele baan en een beter rijcomfort Techn...  Radial RA10: Kenmerken Het speciale ontwerp van de middenstreep en de open inkepingen van de schouders verbetere...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan