Alle merken > Hankook > Optimo K406
Hankook
Band Hankook Optimo K406

HANKOOK Optimo K406

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Algemene kenmerken:
De drie hoofdgroeven zorgen voor een doeltreffende waterafvoer.
Het contactvlak garandeert een uitzonderlijk grip vermogen.

Technische kenmerken:
Zijgroeven met een optimale hoek: het profielontwerp bevat een gekromde zijgroef met een door computer simulatie berekende optimale hoek. Deze groef verbonden met drie andere brede lengtegroeven beperkt het aquaplaning risico en garandeert een grote stabiliteit, zelfs bij regenweer.
Harde tussenblokjes: de geoptimaliseerde plaatsing van de tussenblokjes in vorm van diamant, is een waarborg voor veiligheid en rijgenot op droog wegdek.
Dubbele centrale ribs: deze rechte en harde centrale groeven verminderen de remafstand en versterken de stuurprecisie zowel op droog wegdek als op nat wegdek.
De naadloze hieldraad verbetert de stabiliteit en het rijcomfort bij hoge snelheid.
Brede staalgordels met een sterke spanningweerstand en naadloze dubbele bescherminglaag: versterkt de hiel van de band voor een betere stuurprecisie en een optimale levensduur, verbetert de uniformiteit voor een perfect rijcomfort en een optimale duurzaamheid.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Hankook
255/60 R18 108H
Productinformatie
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 116,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Hankook banden

 Optimo K415: Algemene kenmerken Vier innoverende lengte ribs garanderen een ultra doeltreffende waterafvoer bij ...  Optimo K715: Algemene kenmerken Een optimaal origineel design per computersimulatie ontworpen droeg bij tot het ...  Radial RA08: Algemene kenmerken Een groter contactoppervlak voor een stabiele baan en een beter rijcomfort Techn...  Radial RA10: Kenmerken Het speciale ontwerp van de middenstreep en de open inkepingen van de schouders verbetere...  Radial RA14: Sterke punten Hogere duurzaamheid en opmerkelijk tractievermogen. Vier grote lengte groeven, zijgro...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan