Alle merken > Hankook > Radial RA14
Hankook
Band Hankook Radial RA14

HANKOOK Radial RA14

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Sterke punten
Hogere duurzaamheid en opmerkelijk tractievermogen.
Vier grote lengte groeven, zijgroeven en unieke contactvlak functies om het remvermogen te bevorderen en de waterafvoer bij nat weer te stimuleren.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Hankook
225/60 R16 105T
Productinformatie
Zomerbanden
lichte bedrijfswagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 108,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Hankook banden

 Radial RA28: Deze sterke zomerband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met ee...  Vantra LT RA 18: Sterke punten: Levensduur met 13% verlengd ten opzichte van zijn voorganger. Tegen aquaplaning besc...  Ventus Prime 2 K115: Aan tourauto's en luxe auto's geeft de Ventus Prime2 band grip op de weg in alle omstandigheden. St...  Ventus S1 Evo K107: Rechte zijgroeven met een golvende vorm en variabele zijhoeken voor een uitzonderlijk rijgedrag. Re...  Ventus S1 evo2 K117: Sterke punten: Grip op droge wegen verbeterd door de optimale blokstijfheid door de hoeken en de po...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan