Alle merken > Kumho > Ecsta HM KH31
Kumho
Band Kumho Ecsta HM KH31

KUMHO Ecsta HM KH31

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging verminderd deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en velig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 65,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Kumho banden

 Ecsta HS51: Verbeterde adhesie op nat wegdek. Door het lage geluidsniveau van de band is het aangenaam rijden. ...  Ecsta KH11: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Ecsta KU19: Sterke punten: Asymetrische banden. Comfort tijdens het rijden. Lagere rolweerstand dankzij speciaa...  Ecsta Sport KU39: Sterke punten: Prestaties op droge en natte ondergrond. Stabiliteit en tractie bij hogere snelheden...  Ecsta SPT KU31: Sterke punten: Banden die voorkomen uit technologie, die gebruikt wordt in wedstrijden. Het richtin...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan