Alle merken > Kumho > KW 7400
Kumho
Band Kumho KW 7400

KUMHO KW 7400

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als korte stukken is deze band geproduceerd en zal u veel veilige kilomters bieden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Kumho
155/65 R13 73Q
Productinformatie
Winterbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 37,90
 in aanvulling
 
Kumho
165/70 R13 79T
Productinformatie
Winterbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 41,50
 in aanvulling

Ontdek ook Kumho banden

 Portran CW51: Sterke punten: Dankzij de configuratie van het symmetrische loopvlak optimaliseren de talrijke lame...  Portran KC53: Deze sterke zomerband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met ee...  Power Grip KC11: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  Radial 798: Sterke punten: Het vierseizoenenprofiel maakt rijden gedurende het hele jaar op dezelfde banden mog...  Radial 856: Sterke punten: Het zig zag profiel verbetert de tractie, de stabiliteit op de weg en de grip op een...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan