Alle merken > Kumho > Power Grip KC11
Kumho
Band Kumho Power Grip KC11

KUMHO Power Grip KC11

Seizoen: Nordic
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden + trillingen) en veiligheid te bieden voor de SUV/4X4 auto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Kumho
205/80 R16 104Q
Productinformatie
Bestelwagen nordic banden
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 90,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Kumho banden

 Radial 798: Sterke punten: Het vierseizoenenprofiel maakt rijden gedurende het hele jaar op dezelfde banden mog...  Radial 856: Sterke punten: Het zig zag profiel verbetert de tractie, de stabiliteit op de weg en de grip op een...  Radial 857: Sterke punten: Langere levensduur dankzij diepe, zig zag groeven. De rechte middengroef en de geopt...  Road Venture AT KL78: Sterke punten: Verbeterde mobiliteit dankzij zig zag profiel. Brede klemmen zorgen voor tractie. Gr...  Road Venture KL51: Sterke punten: Levensduur wordt gegarandeerd door het rubbermengsel. Stabiliteit van de auto op dro...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan