Alle merken > Maxxis > MT764 BigHorn
Maxxis
Band Maxxis MT764 BigHorn

MAXXIS MT764 BigHorn

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Gebruikt u uw SUV/4X4 voornamelijk voor onverharde wegen? Dan zijn deze banden uitermate geschikt voor u. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor maximale grip op verschillende ondergronden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Maxxis
205/80 R16 108Q
Productinformatie
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 105,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Maxxis banden

 PRO R1: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  UE-103: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  UE-168 N: Deze sterke zomerband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met ee...  Victra Snow SUV: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  MA-PW: Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als ko...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan