Alle merken > Michelin > 4X4 Diamaris
Michelin
Band Michelin 4X4 Diamaris

MICHELIN 4X4 Diamaris

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Bestemd voor 4x4-voertuigen met hoge prestaties Dit is DE 4x4-sportband gehomologeerd* voor zowel de Cayenne, de ML, de Touareg, de XC90, de X3 en de X5!* Uitzonderlijk weggedrag op een droge en natte weg. Buitengewoon comfort en stilte. Optimale wegligging tegen zeer hoge snelheid. Krachtig en verfijnd design. Lage rolweerstand om het brandstofverbruik te verminderen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 242,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Michelin banden

 4X4 O/R XZL: Bestemd voor multifunctionele en terrein-4x4-voertuigen. Gehomologeerd voor de Land Rover Defender....  Agilis: Steeds meer besparen Een langere levensduur van 30% en een daling van het brandstofverbruik zullen ...  Agilis 41: Bestemd voor bedrijfsvoertuigen MICHELIN Agilis wordt gebruikt door alle Europese constructeurs: de...  Agilis Alpin: Sterke punten: Nog meer veiligheid. De remafstanden worden bijna 2 m* korter op een beijzeld of nat...  Agilis Camping: De drie troeven van de Agilis Camping 1 – Levensduur Technologie afgeleid van de nieuwe MICHELIN Ag...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan