Alle merken > Michelin > Pilot Exalto 2
Michelin
Band Michelin Pilot Exalto 2

MICHELIN Pilot Exalto 2

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band U bewijst uzelf een dienst: deze band biedt de beste wegligging in bochten en heeft een kortere remafstand!*

Bestemd voor voertuigen met een sportief en speels karakter

De beste wegligging in bochten: op een nat circuit (1.600 m) is de Michelin Pilot Exalto "2" gemiddeld 1,8 s sneller dan zijn voornaamste concurrenten.(1)

Kortere remafstand: wanneer bij 80 km/u geremd wordt op een natte weg, is de Michelin Pilot Exalto "2" al tot stilstand gekomen wanneer de voornaamste concurrenten nog 17 km/u rijden. (2)

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 94,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Michelin banden

 Pilot Primacy: Voor gezins- en tourauto's, is de Michelin Pilot Primacy zomerband de voorganger van de Primacy HP....  Pilot Sport PS2: Bestemd voor auto's met extreem hoge prestaties Een product van de F1-ervaring: De structuur en het...  Pilot Sport 3: Sterke punten: Op een nat wegdek, een beter weggedrag in bochten en een remafstand die drie meter k...  Pilot Sport 4: Sterke punten: Reactievermogen en stuurcontrole zijn verzekerd door het loopvlak met een profiel en...  Pilot Sport 4S Limited Edition: Opgepast liefhebbers, het is een gelimiteerde editie! De Pilot Sport 4S Limited Edition werd specia...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan