Alle merken > Michelin > Pilot Sport A/S Plus
Michelin
Band Michelin Pilot Sport A/S Plus

MICHELIN Pilot Sport A/S Plus

Seizoen: Vier-seizoenen
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band

Sterke punten:
Uitstekende prestaties gedurende het hele jaar dankzij het mengsel TRiFusion, waarin 3 speciale rubbermengsels met elkaar verbonden zijn.
Grip op een nat wegdek wordt bereikt dankzij een uitstekend gericht profiel en siliciummengsel.
Betere levensduur dankzij de verbeterde MaxTouch Construction methode - een innovatie in het bandenconcept, welke in belangrijke mate de resistentie tegen slijtage verhoogt, zonder dat de prestaties hieronder lijden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Michelin
285/40 R19 103V
Productinformatie
4-seizoenenbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 501,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Michelin banden

 Pilot Sport Cup +: De MICHELIN Pilot Sport Cup + is een band voor op circuit die aan alle vereisten voldoet voor gebru...  Pilot Sport Cup 2: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Pilot Super Sport: Ontworpen voor zeer sportieve auto's, combineert de uit de autosport afkomstige Pilot Super Sport b...  Primacy 3: Sterke punten: Remmen op droog wegdek: de remafstand is met 2,2m verkort ten op zichte van de vier ...  Primacy 4: Aan het begin van 2018 wordt het Primacy-assortiment van de Franse fabrikant uitgebreid met een nie...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan