Alle merken > Michelin > Primacy Alpin PA3
Michelin
Band Michelin Primacy Alpin PA3

MICHELIN Primacy Alpin PA3

Seizoen: Winterbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band Deze /winterband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder op comfort in te leveren. Vele veilige kilometers met veel rijplezier zijn gegarandeerd.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Winterbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 121,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Michelin banden

 Primacy HP: Bestemd voor auto's van het hogere segment en grote sedans. Veiligheid op een nat wegdek: Optimale ...  X-Ice Xi3: Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als ko...  4X4 Diamaris: Bestemd voor 4x4-voertuigen met hoge prestaties Dit is DE 4x4-sportband gehomologeerd* voor zowel d...  4X4 O/R XZL: Bestemd voor multifunctionele en terrein-4x4-voertuigen. Gehomologeerd voor de Land Rover Defender....  Agilis: Steeds meer besparen Een langere levensduur van 30% en een daling van het brandstofverbruik zullen ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan