Alle merken > Nexen > CP643A
Nexen
Band Nexen CP643A

NEXEN CP643A

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrolgeluid en goede wegligging vermindert deze band dat de bestuurder moe wordt en vergroot het rijplezier. Dit zijn zeer geschikte banden voor de bestuurder die veel en veilig kilometers moet afleggen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Nexen
225/55 R17 97V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 81,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Nexen banden

 CP661: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  CP691: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Eurowin 600: Indien u een gezinsauto bezit is deze winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als ko...  Eurowin 650 -: Deze sterke winterband is speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Veel veilige kilometers met e...  N'Blue Eco: Met dank aan de speciaal aangepaste rubber compount en profile met gereduceerde rolweerstand, is de...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan