Alle merken > Pirelli > Cinturato P6
Pirelli
Band Pirelli Cinturato P6

PIRELLI Cinturato P6

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band De Cinturato™ P6 is de nieuwe band van Pirelli waarvoor bij de ontwikkeling speciale aandacht besteed werd aan volgende aspecten: - Veiligheid - Respect voor het milieu - Zuinigheid ENERGY™ EFFICIENT: een lage rolweerstand voor een lager brandstofverbruik, wat zich vertaalt in een besparing voor de consument en een lagere CO2-uitstoot in de atmosfeer. ZUIVERE LUCHT: de nieuwe mengsels van het loopvlak bevatten geen aromatische oliën. Dit verhindert bij gebruik de verspreiding van substanties die een potentieel gevaar kunnen vormen voor het milieu. HOOG KILOMETERRENDEMENT: Bovenop de directe besparingen voor de consument, staat het hoger kilometerrendement toe om dezelfde afstand af te leggen met een kleiner aantal banden, en bijgevolg een lager verbruik van grondstoffen, water en energie nodig voor productie, wat uiteindelijk ook resulteert in een kleinere impact op het milieu. PROFIEL VAN HET LOOPVLAK - Symmetrisch loopvlakprofiel met brede overlangse groeven voor een snelle afvoer van het water. in de contactzone. - Uitgestrekte profielblokken doorkruist met afgeronde groeven staan garant voor een efficiënte grip en remkracht op zowel een droog als een nat wegdek. -De volle centrale doorlopende rib zorgt voor een grote stuurprecisie, een grote baanvastheid, en een grotere handelbaarheid van de wagen. -Het nieuwe mengsel van het loopvlak staat garant voor minder verspilling van energie en dus een lager brandstofverbruik.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Pirelli
195/65 R15 91H
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 58,50
 in aanvulling

Ontdek ook Pirelli banden

 Cinturato P7: Sterke punten: De Cinturato TM P7 toont zijn ecocompatibiliteit aan via vier logo's die vermeld sta...  Cinturato P7 Allseason: Sterke punten: Verlaging van de rolweerstand voor een lager brandstofverbruik dankzij gewichtsvermi...  Cinturato P7 Blue: - Band technologie ontwikkeld na onderzoek en modellering als gevolg van de Formule 1-ervaring. - G...  Cinturato Winter:  ...  P Zero Nero GT: Sterke punten: Langere levensduur dankzij een uitgebalanceerde inhoud van het rubbermengsel. Geopti...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan