Alle merken > Pirelli > P6000 Powergy
Pirelli
Band Pirelli P6000 Powergy

PIRELLI P6000 Powergy

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band De P6000 is een aanvulling op de veiligheidssystemen van moderne auto's door de prestaties qua contact van de band te verbeteren waardoor deze actief reageert op veranderingen in het wegdek en verschillende gebruikstemperaturen.

Voordelen
Uniek 'golfvormig' ontwerp van het loopvlak
Uitstekende wegligging en veiligheid op een natte weg
Meer dan 200 goedkeuringen voor originele onderdelen van de voornaamste autoconstructeurs
Topprestaties
Lange levensduur en gelijkmatige slijtage
Het loopvlak heeft een samenstelling met extra silicium voor een lager brandstofverbruik en een uitstekende wegligging op natte wegen

Technische kenmerken
Het 'golfvormig' ontwerp van het loopvlak biedt een unieke en moderne aanblik en de brede centrale groef zorgt voor een uitstekende waterafvoer. Het silica compound biedt uitstekende prestaties op een droge weg maar ook maximale grip en veiligheid op een natte weg.
Reliëf van het loopvlak
Golfvormig ontwerp van het loopvlak met quasi-ononderbroken blokken van middendeel tot schouder, gescheiden door kanalen voor de waterafvoer.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Pirelli
235/50 ZR18 97W
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 198,90
 in aanvulling
 
Pirelli
235/50 ZR17 96Y
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 172,50
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Pirelli banden

 P7: Sportieve band voor de laatste generatie sedans en gezinsauto's met hoge prestaties De P7 werd voor...  PZero: Twintig jaar later is de PZero™ nog steeds een referentie op de markt van de banden met UltraHoge P...  Pzero (New):  ...  PZero Asimmetrico: Het concept van het PZero-systeem: - PZero Asimmetrico allround, of - PZero Direzionale vooraan, PZ...  PZero Corsa Asimmetrico: De ideale band voor liefhebbers van auto's met veel vermogen en raceauto's De kenmerken van het pro...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan