Alle merken > Toyo > Open Country M/T
Toyo
Band Toyo Open Country M/T

TOYO Open Country M/T

Seizoen: Vier-seizoenen
Veiligheid onbekend
Comfort
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden + trillingen) en veiligheid te bieden voor de SUV/4X4 auto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Toyo
255/85 R16 119P
Productinformatie
4-seizoenenbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 154,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Toyo banden

 Open Country W/T: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  Proxes 4: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...  Proxes CF1: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Proxes CF2: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afrol...  Proxes R36: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband/winterband uitermate geschikt voor u. Voor zowel la...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan