Alle merken > Yokohama > C.Drive 2 AC02
Yokohama
Band Yokohama C.Drive 2 AC02

YOKOHAMA C.Drive 2 AC02

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid
Comfort
Besparing
Kenmerken van de band Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als korte stukken is deze band geproduceerd en zal u veel veilige kilomters bieden.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Yokohama
235/50 R18 97V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies: 
€ 123,50
 op voorraad
Levering binnen 48-72 uur

Ontdek ook Yokohama banden

 dB E70B: Deze winterband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortable af te leggen. Met weinig afro...  dB E70J: Deze zomerband is ontworpen om lange afstanden veilig en comfortabel af te leggen. Met weinig afrol...  dB E70N: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Geolandar A/T-S G012: Deze zomer 4X4 band verzekerd de bestuurder van comfort en veiligheid zowel on-road als off-road...  Geolandar BluEarth G91AV: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan