Alle merken > Yokohama > Geolandar G91AV
Yokohama
Band Yokohama Geolandar G91AV

YOKOHAMA Geolandar G91AV

Seizoen: Zomerbanden
Veiligheid onbekend
Comfort onbekend
Besparing onbekend
Kenmerken van de band Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden + trillingen) en veiligheid te bieden voor de SUV/4X4 auto.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
Yokohama
225/65 R17 102H
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
Expert advies:  Onbekend
€ 106,90
 op voorraad
Levering binnen 24-48 uur

Ontdek ook Yokohama banden

 Geolandar G91F: Indien u een gezinsauto bezit is deze zomerband uitermate geschikt voor u. Voor zowel lange als kor...  Geolandar G95A: Deze zomer 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden +...  Geolandar H/T-S G051: Sterke punten: Off-road tractie dankzij de blokken in trapvorm. Zelfreinigende eigenschappen om de ...  Geolandar I/T: Deze winter 4X4 band is ontworpen om de bestuurder en optimale comfort (gereduceerde afrolgeluiden ...  Parada PA01: Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de sportieve bestuurder/auto. Ze bieden veel grip zonder ...

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan