Bij POPGOM.nl koopt u uw banden en maakt u een afspraak bij een montagecentrum bij u in de buurt online!

De keuze van het product

Nadat u de gewenste afmetingen van de banden hebt ingevuld, selecteert POPGOM voor u de banden die specifiek bij uw auto passen. Er wordt door ons geselecteerd uit een assortiment van meer van 1000 000 banden geschikt voor personenauto’s, 4x4, bestelwagens en campers. Bij POPGOM wordt uw aankoop van banden online begeleid met aanvullende informatie om u te helpen zoeken: zo staat er bij ieder product een omschrijving en vaak ook de beoordeling van het product.

De keuze van het montagecentrum

Naast de verkoop van banden voor uw auto, biedt POPGOM u een 'alles-in-een' oplossing, indien u wenst ook inclusief montage. De leveringskosten zijn gratis, zelfs voor de aankoop van één band. Als u voor de levering in een montagecentrum kiest, verstrekt POPGOM u een lijst met 410 centra die zijn geselecteerd op hun servicekwaliteit en de vakkundigheid van hun team. U kunt kiezen nadat u eenvoudig uw postcode of uw adres hebt ingetypt. POPGOM heeft altijd een samenwerkend montagecentrum bij u in de buurt.

De keuze van uw afspraak voor de montage

Zodra u het montagecentrum hebt gekozen, geeft u online de dag en het tijdstip van uw afspraak aan. U hebt de mogelijkheid een afspraak te maken afhankelijk van uw beschikbaarheid tussen D+3 en D+30. De voorgestelde afspraakdata houden rekening met de leveringstermijn. Sommige centra zijn op zaterdag geopend. Profiteer ervan!

De betaling “alles inbegrepen” van uw bestelling

Om uw bestelling te bevestigen betaalt u deze op de website of per telefoon op volledig beveiligde manier dankzij een versleuteld transactiesysteem. In één betaling betaalt u de banden maar ook de montage als u een levering in een centrum hebt geselecteerd. U bent niets meer verschuldigd als u in het bij ons aangesloten montagecentrum komt.

De montage van uw banden

De dag voor uw afspraak ontvangt u een SMS ter bevestiging. Bij aankomst in het montagecentrum liggen uw banden al klaar en wordt u verwacht. U hoeft enkel de sleutels van uw voertuig te overhandigen. De montage van uw banden wordt binnen één uur uitgevoerd. U vertrekt weer zonder verdere betalingen.