Bij POPGOM.nl koopt u uw banden en binnen 5 dagen worden deze gratis thuis geleverd!

De keuze van het product

Nadat u de gewenste afmetingen van de banden hebt ingevuld, selecteert POPGOM voor u de banden die specifiek bij uw auto passen. Er wordt door ons geselecteerd uit een assortiment van meer van 1000 000 banden geschikt voor personenauto’s, 4x4, bestelwagens en campers. Bij POPGOM wordt uw aankoop van banden online begeleid met aanvullende informatie om u te helpen zoeken: zo staat er bij ieder product een omschrijving en vaak ook de beoordeling van het product.

De keuze van het leveradres

Bij POPGOM kunt u uw banden thuis laten leveren, op uw werkadres of op ieder ander gewenst adres. Na het creëren van uw POPGOM account kunt u het gewenste afleveradres invoeren. De levering van de banden is gratis. Dit geldt niet voor complete wielen met velgen, de leveringskosten zijn dan 4,90 euro per wiel.

De beveiligde betaling van uw bestelling

Om uw bestelling te bevestigen voert u uw betaling uit op de website of per telefoon (betaling per creditcard of overschrijving). Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij een versleuteld transactiesysteem.

De ontvangst van uw banden

Uw banden worden binnen 1 à 3 werkdagen geleverd. Zodra de verzending van uw banden is geregeld, ontvangt u een e-mail zodat u uw bestelling van uw banden live kunt volgen. De banden worden geleverd op het adres dat u hebt ingevuld in uw POPGOM account. U hoeft de banden alleen nog op uw auto te monteren. Voor meer gemak biedt POPGOM u aan om de banden direct in een bij ons aangesloten montagecentrum af te leveren, die ze ontvangt en ze op uw voertuig monteert. Klik hier om te ontdekken hoe het werkt.