Wie zijn wij?

Popgom is de internet site van de onderneming TYREDATING, een vereenvoudigde naamloze vennootschap met een kapitaal van € 9.000.000, gesticht in 2008. De Europese zetel van de onderneming is gevestigd in Lyon, Frankrijk. De onderneming TyreDating is actief in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, België en Nederland.

 

Popgom staat voor uw banden online aankopen in alle eenvoudigheid.

 

De roeping van de POPGOM website is om aan iedere automobilist toe te laten zijn banden aan te kopen en te laten monteren, gekoppeld aan een breed gamma van merken en modellen waarbij geprofiteerd wordt van de goedkope internet distributie.

 

POPGOM heeft als doelstelling aan elke automobilist - internetkoper een eenvoudige, complete, bestudeerde en performante aankoop aan te bieden.

 

  • Simpel, want de aanschaf van uw banden op internet verloopt op een volledig begeleidde wijze met alle benodigde hulp, van de keuze van de band, over de keuze van het montagecentrum en het maken van de afspraak tot aan de betaling.

  • Compleet want u heeft niet alleen de mogelijkheid om uw autobanden te kopen; maar tevens hun montage waarbij u zelf de dag en het uur dat u het best uitkomt, kan kiezen! Eenmaal de aankoop afgerond hoeft u slechts nog naar het montagecentrum te gaan op de dag en het uur van afspraak zonder dat u nog iets moet betalen.

  • Bestudeerd, want POPGOM doet er alles aan u alle benodigde inlichtingen te geven om banden en merken te vergelijken: evaluatie van de prestaties, commentaren, product fiches en prijzen. De aankoop van uw banden is bestudeerd en geadviseerd.

  • Performant, want welke band u ook koopt, als u thuis laat leveren of voor de montage in een centrum opteert: wij kiezen steeds voor de kwaliteit. Bij POPGOM zijn de banden grotendeels merk banden en u vindt een aanbod dat in overeenstemming is met de noden en de middelen van elkeen.

 

Voor de montage van uw banden zijn wij een partnerschap aangegaan met montagecentra over geheel Nederland er zorg voor dragend partners te kiezen die gekend zijn voor hun dienstverlening en hun vakmanschap.

 

Ten slotte: Popgom levert de bestelde banden meestal in minder dan 5 dagen bij de montagecentra (zie ook de Algemene Verkoopvoorwaarden)