Vind een garage bij u in de buurt
Mijn garage

Bij Popgom maakt u uw montage-afspraken eenvoudig online!

410 centra in Nederland

De montagecentra voor de montage van uw banden overal in Nederland met POPGOM. Gegarandeerd wordt de montage door bandenspecialisten gedaan

POPGOM stelt u voor uw banden te leveren en te monteren in één van de aangesloten centra van de volgende zaken en ook van andere zaken:Om van de online aankoop van banden een volledige en efficiënte aankoop te maken, houdt de service van POPGOM niet op bij de verkoop van banden. POPGOM biedt u ook aan uw banden in een aangesloten montagecentrum bij u in de buurt te leveren, overal in Nederland, en online een afspraak te maken voor de dag en het tijdstip dat u gelegen komt. Er is altijd een bij POPGOM aangesloten montagecentrum bij u in de buurt. De montagetarieven zijn gegarandeerd en worden online betaald zodat na aankoop van uw banden online bij POPGOM, u alleen nog maar naar het montagecentrum dat u hebt uitgekozen hoeft te gaan zonder dat u verder nog iets verschuldigd bent.


Bereken uw montageprijzen
Montageprijs
/ band

Vastgesteld Montage Bedrag

Als u online uw banden bestelt en betaalt bij ons dan regelt u hiermee het volgende:

  • Planning en bevestiging van uw afspraak bij het bandencentrum van uw keuze bij de door ons erkende centra
  • Innemen van uw oude band(en), opzetten van de nieuwe band(en) met systematische vervanging van het ventiel (met uitzondering van elektronische ventielen en ventielen voor campers), het op spanning brengen van de band(en) en het uitbalanceren.De montagecentra bij u in de buurt - Gegarandeerd 100% professionele montage

Niets is eenvoudiger dan een montagecentrum te vinden. Klik op de provincie naar keuze op de kaart van Nederland en verfijn uw selectie door op de stad in de aangeboden lijst te klikken. De lijst met montagecentra voor banden wordt dan weergegeven en u kunt het centrum kiezen dat u het beste uitkomt.

Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan