De volgende velden zijn niet correct: 

 

(?)
(?)
Zoeken

persbericht


POPGOM persbericht

2014/06/09 persbericht
+INFO

 

POPGOM: 9 keer goedgekeurd door Michelin!

 

 

 

In 2014 was TYREDATING het eerste bedrijf ooit die het etiket "MICHELIN Approved Website" op Europees niveau kreeg voor haar POPGOM-websites.

De Franse en Duitse websites werden reeds bekroond in 2013 en zijn nu gelijk komen te staan op het podium met zeven andere POPGOM-websites (Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Spanje, Zweden en Denemarken). Dit nieuws zal POPGOM-teams blij maken want dit etiket is gebaseerd op nauwkeurige kwaliteitsnormen die zijn ingesteld door Michelin en die worden gecontroleerd door een onafhankelijke auditorganisatie, TÜV Rheinland. Christophe TESSERAUD, CEO van TYREDATING, uitgever van POPGOM-websites, verklaarde: "Met dit etiket wordt POPGOM door Michelin erkend als maatstaf voor zowel haar aanbod (merkbanden tegen internetprijs) als voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de consument (het maken van online afspraken, netwerk van bandenspecialisten). Dit is een beloning van vijf jaar hard werken en we zijn hier erg trots op."

 

 

Over POPGOM:

 

POPGOM is een e-business-website die is gespecialiseerd in de verkoop van merkbanden tegen internetprijzen. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed selectie aan bandenmerken en een passend centrum bij hen in de buurt. Met POPGOM kan elke automobilist in Europa banden en de montage ervan kopen waarbij kan worden gekozen uit een breed selectie aan merken en soorten banden, en genieten van de aantrekkelijke prijzen van aanschaf via het internet.

 

 

Contact: • TYREDATING • 31 rue de Cuire • LYON (69004) - FRANKRIJK • Website: www.banden-popgom.nl

 


Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan