De volgende velden zijn niet correct: 

 

(?)
(?)
Zoeken

POPGOM betaalt het verschil terug als u elders goedkoper vindt

Onze verbintenis:

Om u de beste prijzen op onze banden te garanderen betalen we u het verschil terug als u lagere prijzen vindt bij concurrenten.

Hoe werkt het?

Toepassingsmodaliteit van de promotie “POPGOM betaalt het verschil terug”:

Als u een aankoop hebt gedaan op www.banden-popgom.nl, en u vervolgens een lagere prijs vindt op een Nederlandse website voor hetzelfde product (onder voorbehoud van de hierboven beschreven voorwaarden), dan kunt u de terugbetaling van het verschil aanvragen per e-mail op het adres wijbetalenhetverschilterug@popgom.nl binnen de 48 uur na uw aankoop op popgom.nl.

Het volstaat om ons per e-mail het volgende te versturen:

  • een kopie van uw factuur of het nummer van de bestelling,
  • het adres van de site en de URL van de pagina op de site waar hetzelfde product op staat (goedkoper).

Na controle et binnen een termijn van maximum 7 dagen verbindt Popgom zich ertoe om het verschil terug te betalen. Als deze termijn wordt overschreden voor redenen waarvoor Popgom niet verantwoordelijk is, kan Popgom niet door de klant vervolgd worden.

Als de klant wordt vergoed per bankstorting, hangt de snelheid van de storting af van het type bankkaart van de klant: Als het een kaart met direct debet is wordt de rekening gecrediteerd binnen 3 à 8 dagen naargelang de bank; ingeval van een kaart met uitgesteld debet, verschijnt het krediet pas aan het einde van de maand op de rekening van de creditkaart en niet op de gewone rekening. Als de terugbetaling langer duurt, moet de klant zelf contact opnemen met zijn bank.

Welke toepassingsvoorwaarden?

De aanvraag moet per e-mail verzonden worden naar wijbetalenhetverschilterug@popgom.nl binnen 48 uur na uw aankoop op popgom.nl.De prijs van de band bij de concurrent is de openbare prijs BTW inbegrepen buiten elke uitzonderlijke korting, buiten elke korting met cadeau cheque, korting code, of elke promotionele actie van het type voorraadvermindering (korting code, cadeau cheque of andere) en buiten de leveringkosten.De concurrerende aanbieding moet gepubliceerd zijn op een Website geregistreerd in Nederland en die op het gehele Nederlandse territorium levert. Het product van de concurrent moet geheel identiek zijn: Het product moet nieuw zijn, van hetzelfde merk, de zelfde maten, kenmerken en profiel. Het fabricatie jaar moet hetzelfde zijn of recenter.Het product moet beschikbaar zijn en het leveringstermijn en moet de leveringstermijn van Popgom, d.w.z. 5 dagen, niet overschrijden. Het verschil van tarief moet gelijk of hoger zijn dan 3 euro per product, buiten de verzendkosten. De klant moet Popgom het adres van de site en de URL van het product geven.Dit aanbod is beperkt tot één bestelling per persoon.


Wij betalen het verschil terug

Als u de door u bestelde banden elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Recht op retour

U kunt de banden zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

zij raden Popgom aan